dissabte, 6 de setembre del 2008

catifes voladores d'ikea

dissabte 6 de setembre, avui ve el propietari del pis a, teòricament, portar alguna cosa nova, arreglar alguna cosa més, firmar el contracte i cobrar el mes per avançat i els dos mesos de dipòsit. em llevo d’hora per ser dissabte per anar al banc a veure si puc treure tot el q vull treure, però no, és massa, ho haure de fer en dos o tres dies, hehe. la sarah encara té més problemes, així que avui segur q no firmem ni paguem. porten alguna estora més (tot el pis esta ple d’estores, vaja... bàsicament la meva habitació, que en tinc 5 repartides per tot el terra, haha, però mola) i recullen alguns trastos.

han passat a ser els germans simpàtics a ser el germà u i el germà dos, pq no ens sabem els noms (quan es presenten ho diuen super ràpid com si fos el nom més normal del món per nosaltres i no ens vam quedar amb ells). vam visitar el pis amb el germà dos, que a mi em cau molt bé, es simpàtic i amable, però el germà u no m’acaba de caure bé, es una mica borde i sec, i poc comunicatiu, no traiem l’aigua clara de si ens hem de fer càrrec de les coses que vulguem pel pis o ells com a propietaris se’n fan responsables. s’ofereix a dur-nos a l’ikea (encara no sabem a comprar què) però hi ha organitzada una trobada a les 14 a l’illa margarita, dia d’esports organitzat per ESN, i li diem d’anar-hi després, cap a les 18 o 19. dacord.

anem a l’illa margarita força tard. entre pitus i flautes, i que ha vingut una noia portuguesa a veure el pis, molt tard x cert. a la noia li encanta el pis i també esta disposada a compartir habitació. si fos per ella es mudava avui mateix, però li diem que ens ho hem de pensar, que hi ha més gent q ve a veure el pis i que demà prendrem una decisió.

finalment arribem a illa margarita. hi ha bàsicament nois jugant a futbol, alguns a volei i part de la gent asseguda per la gespa xerrant, estem una mica desubicats arribant tant tard però ens integrem de seguida. no gaire més tard ja ens truca el germà u pq vol anar ja cap a ikea. de fet es que s’ha de comprar equipament esportiu al decathlon o no sé on pq la setmana que ve sen va de vacances i farà busseig, i aprofitarà el viatge.

ens recull amb el seu cotxe i cap allà. és força rara la situació d’estar ficat al cotxe d’un tio que quasi no coneixes de res en un país que quasi no coneixes de res. arribem i ell se’n va cap als seus afers. nosaltres no entenem si ell torna de seguida o anem fent pel nostre compte, bàsicament pq encara no hem entès què hem de comprar i qui ho paga. el dubte esdevé quan nosaltres parlem de que si som quatre necessitarem tal i qual (per exemple una taula al hall per fer de dining room, etc), i també necessitem llençols i coixins, però qui se’n fa càrrec d’això? d’acord que és d’ús individual però si compres coixins i mantes les deixes al pis, no? no aniré amb un coixí amunt i avall... bé, total, que comencem el tour per ikea i anem senyalant-nos coses i quan ja hem arribat al final i pretenem tornar a veure si trobem el germà u i decidim definitivament què agafem i què no, ens el trobem de cara. li expliquem una vegada més el q pensem que ens falta el pis, i comença a posar-hi pegues (fins i tot quan li faig un comentari a la sarah de q potser hauríem de comprar bombetes de baix consum) aquest tio és un borde! total, ens ha quedat clar, tot va a càrrec de la nostra butxaca, així que l’imprescindible, llençol, manta i coixí. a més és ja tard i ho hem de fer amb presses. el germà u ens espera fora un cop passat per caixa, i tornem cap a casa.

estem cansats i proposo a la sarah i la magda anar un rato a prendre algo amb en peter (q segur q tenen plan) pq encara tinc claus seves i no li he donat el regalet i jolin, que no he pogut parlar amb ell des de que vaig marxar de casa. però no hi ha manera de trucar-lo. així que agafem algo per sopar i anem a casa la magda. té oli d’oliva, oh, si, nena! encara he de veure si és fàcil comprar-ne aquí o què. total, després anem a la seva habitació, però no duro gaire i caic adormit. al cap d’un rato marxem cap a casa, buff... quin cansament a sobre! anem a dormir d’hora, així que demà puc llevar-me d’hora i fer coses (blog, mails, etc.). bona nit ikea.

3 comentaris:

  1. joer amb el xavalin que no us paga ni una taula per dinar!!!!! ja em veig als quatre erasmus dinant a terra del hall sobre un ule sandvitxos de tonyina i philadelphia, rotllo camping... wwaa! déjavu! serà que hi ha una portuguesa al pis?

    espero efecte skoda al picassa. imminenment. obrigado!

    besades a grapades,

    surusu

    ResponElimina
  2. Nani! com molen les intruccions d'ús del blog! simplement m'ha encantat, si tenen dubtes consultin al farmacèutic!
    Encara espero un missatge d'agraïment etern per haver-te ensenyat a fer castells,eh!jeje.
    M'alegro de veure que la integració a la universitat està molt currada! em recorda a França...a BCN som uns putos rancis!
    vés en compte amb aquests hongaresos, eh! que l'alcohol el porten a la sang de naixement...i tu no!
    bona nit dani.

    ResponElimina
  3. eeeeee! home tiu! el coixi i manta i tal si k te lhas de comprar tu...ho dic per les experiències k he viscut,e!ara les taules i tal, si te lhas de comprar tu (k pot esser) teoricament te la pots o hauries d'endurte-la...nosé, sempre pots vendre-la a algun altre erasmus,no?? quan marxis,dic!

    per cert, vas a casa duna tia, et fikes a la seva habitació, i et kdes adormit...keda fatal,ho saps!

    muaaaaa

    ResponElimina

santa 2009 - recorregut final pels balcans


Mostra santa 2009 en un mapa més gran

Budapest (by Laura Kettle)

romania 25-29 març 09

escapada PARIS març 2009


Mostra paris 4-8 març en un mapa més gran

back to budpest... el camí més curt: la línia recta!

en busca del hogar vol.MAP

skyscanner.net

l'únic món que tenim