dijous, 7 de maig del 2009

posem-nos al dia!

bé, sembla que ni les millor intencions han fet que publiqués en menys de mes i mig... però aquí estic, buscant un racó entre la feina que sacumula per fer (ara sí que tinc feina, hehe).

donat que els posts mega llargs són carregosos i pesats, publicaré uns quants posts curtets en un interval d'una setmana (vaja, en uns quants dies, no ens estressem ara!)

repàs de temes: viatges aquí i allà, magyar o no magyar, la uni (o això diuen), un sant jordi diferent, barça parabòlic, amistades peligrosas, i algun altre que se m'acudirà en escriure els esmentats. 

de fet l'últim post ja deixava moltes coses per explicar, així que de fet hi ha tantes coses que no crec que hi hagi temps per tot. però vaja, take it easy & let's go, comencem!

ah, no voldria deixar de comentar en aquesta introducció / sumari / whatever els nous gadgets adquirits pel blog, cada vegada sembla més un parc temàtic, però té la seva gràcia. (pels que encara us fa dentetes el tema 'visita budapest' teniu al final de tot un link directe a skyscanner, un cercador d'allò més cofoi per trobar vols barats. (ara bé, mireu-vos abans el calendari!).

2 comentaris:

  1. fins que no posis les fotos dels balcans... que te calles! a ver si aprens a tractar-me com cal! nyee!
    petons, sexi!

    ResponElimina
  2. ja que "en breu" seré jo la que estigui por ahí ja m'he fet un bonic blog!i tot i que és jovenet se sent una mica solet sense amics... jijiji

    besoooos

    ResponElimina

santa 2009 - recorregut final pels balcans


Mostra santa 2009 en un mapa més gran

Budapest (by Laura Kettle)

romania 25-29 març 09

escapada PARIS març 2009


Mostra paris 4-8 març en un mapa més gran

back to budpest... el camí més curt: la línia recta!

en busca del hogar vol.MAP

skyscanner.net

l'únic món que tenim